Våre FIFA utøvere i aksjon

Våre FIFA utøvere i aksjon

I går kveld hadde Bjerke hele 4 lag i aksjon i NFF sin Breddeturnering i FIFA 22.
Breddeturneringen arrangeres av NFF og dette er første gang det skjer. I denne turneringen har lag fra hele landet mulighet til å delta og Bjerke stiller altså med 4 lag i turneringen. Vi møter lag som HamKam, Varteig, Fet, Flint Tønsberg, Hønefoss, Jutul, Larvik Turn og Lørenskog, for å nevne noen.

Første runde i turneringen består av 2 kampdager og den første av disse var i går kveld.
8 av våre spillere var i aksjon og det skulle spilles 12 kamper denne kvelden for Bjerke sin del. Av de endte 5 med seier i tillegg til vi fikk walkover i 2 kamper. Det må sies å være resultater vi kan være fornøyd med!

Neste kampdag i turneringen er på selveste Valentines day, 14/2 og vi gleder oss!

Stengt for kommentarer.